+385 99 845 21 19
Ilica 61 10000 Zagreb

Online pristupnica

  Potvrda o uplaćenoj članarini ( jpg, pdf do 2 MB)


  Potpisom pristupnice Bichon Kluba Zagreb potvrđujem da dragovoljno pristupam članstvu Kinološke udruge Klub ljubitelja Bichona i srodnih pasmina Zagreb ( u daljnjem tekstu: BKZ) i članstvu Hrvatskog kinološkog saveza ( u daljnjem tekstu: HKS) te prihvaćam njegov Statut, Pravilnike, Odluke i druge akte Kinološke udruge BKZ i HKS-a i obvezujem se pridržavati Statuta; Pravilnika i drugih akata. Potpisom jamčim točnost podataka.

  Prihvaćam činjenicu da Kinološka udruga BKZ ima mogućnost odbiti moje članstvo ako procijeni da djelujem suprotno važećim normama Hrvatskog kinološkog saveza ili Kinološke udruge BKZ.

  Potpisom pristupnice Bichon Kluba Zagreb dajem suglasnost za kontaktiranje Kinološkim udrugama BKZ i HKS putem SMS/ e-maila koje se odnose na primanje vijesti, poziva, ažuriranja, informacije o uslugama i manifestacijama sukladno aktima udruge. Obvezujem se platiti članarinu.
  Potpisom pristupnice dajem suglasnost za korištenje i obradu mojih osobnih podataka za potrebe evidencije Kinološke udruge BKZ i HKS-a, te dragovoljno pristajem da Kinološka udruga BKZ i HKS moje gore navedene osobne podatke obrađuju u skladu sa propisima o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka, a isključivo u svrhu vezanu za članstvo Kinološkoj udruzi BKZ i HKS-u, te u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679.

  Potvrđujem da prihvaćam navedeno.

  PDF Pristupnica

  Pristupnica -formular

  Suglasnost -formular

  Formulari