Kako postati klupski šampion?

Za sve naše članove i izlagače bichona i srodnih pasmina koji sudjeluju na specijalnim izložbama u organizaciji Bichon kluba umogućnosti su osvojiti jedan ili više naslova Klupskog šampiona !!!

Uvjeti za osvajanje naslova su:

KLUPSKI ŠAMPIONI

MLADI KLUPSKI ŠAMPION Bichon Klub Zagreb

3x Najljepši mladi pas (PRMkod najmanje dva različita suca od kojih jedan PRM mora biti osvojen na Specijalnoj izložbi u organizaciji Bichon Kluba Zagreb te ostala dva na nacionalnoj ili internacionalnoj izložbi na prostoru Hrvatske. Jedan PRM može biti zamijenjen sa CAC titulom do 18 mjeseci starosti.

 

VETERANSKI KLUPSKI ŠAMPION Bichon Klub Zagreb

3x Prvak razreda Veterana (PRV) kod najmanje dva različita suca od kojih jedan PRV mora biti osvojen na Specijalnoj izložbi u organizaciji Bichon Kluba Zagreb te ostala dva na nacionalnoj ili internacionalnoj izložbi na prostoru Hrvatske.

 

KLUPSKI ŠAMPION Bichon Klub Zagreb

4 x CAC titule kod najmanje tri različita suca od kojih jedan CAC mora biti osvojen na Specijalnoj izložbi u organizaciji Bichon Kluba Zagreb te dva CAC-a na internacionalnoj izložbi, na prostoru Hrvatske.

 

KLUPSKI GRAND ŠAMPION Bichon Klub Zagreb

4x CAC u razredu šampiona (2x CAC od toga jedan na Specijalnoj izložbi u organizaciji Bichon Kluba Zagreb te 2x CAC na internacionalnoj izložbi uz uvjet da je pas Klupski šampion Bichon Kluba Zagreb.

 

Za izdavanje potvrde o osvojenom šampionatu potrebno je poslati podatke o psu , vlasniku te preslike ocjenskih listi sa pripadajućim karticama na email: info@bichon-klub-zagreb.hr