Kako sudjelovati

Za sudjelovanje u klupskom natjecanju potrebno je :

1.Postati član

2. Ispuniti tablicu

3. Poslati Email

Proglašenje i preuzimanje nagrade u sklopu specijalne izložbe bichona i srodnih pasmina u Varaždinu!

Pravilnik TOP 12

  1. Za sudjelovanje u Klupskom natjecanju TOP 12,  vlasnik psa mora biti član Bichon kluba. Za nove članove bodovi se počinju zbrajati od dana učlanjivanja u Klub. Ostali članovi koji se žele natjecati u TOP 12, trebaju do 31.3. podmiriti članarinu za tekuću godinu, u protivnom će im se zbrajati samo rezultati koje su postigli nakon obnavljanja godišnje članarine.(prema odluci Upravnog odbora BK iz siječnja 2014.)
  2. Za natjecanje u 2022. godini sakupljaju se bodovi po izložbama u razdoblju od 22.09.2021. – 21.09.2022. Broj i vrsta izložbi kao i mjesto njihovog održavanja nije ograničen, a proglašenje TOP 12 održat će se na 17. Specijalnoj izložbi 25.11.2022.
  3. Rezultati se unose u tablicu i šalju na info@bichon-klub-zagreb.hr najkasnije do 30.09.2022.
  4. Pas se istovremeno može natjecati za titule u više dobnih skupina (baby, puppy, junior…), ali rezultati postignuti u određenoj dobnoj skupini, računaju se samo za titulu u toj dobnoj skupini i ne zbrajaju se kumulativno.
  5. Od svih plasiranih pasa (bez obzira na dobnu skupinu) izabrat će se i ukupno najuspješniji izložbeni mužjak i najuspješnija izložbena ženka.
  6. Ukinuli smo slanje fotokopiranih ocjenskih listi i kartica s izložbi, ali postoji  mogućnost da Komisija za proglašenje TOP 12, naknadno nasumično odabere neke rezultate za koje će tražiti dodatnu dokumentaciju.

Na temelju zaprimljenih rezultata, bodovi se zbrajaju i proglašavaju pobjednici:

NAJBOLJI IZ SENIORSKIH RAZREDA - BEST SHOW DOG OF THE YEAR 
1.- 5. mjesto
NAJBOLJI IZ RAZREDA MLADIH - BEST JUNIOR OF THE YEAR
1.- 3. mjesto
NAJBOLJI IZ RAZREDA VETERANA - BEST VETERAN OF THE YEAR
1. mjesto
NAJBOLJI IZ RAZREDA NAJMLAĐIH - BEST PUPPY OF THE YEAR
1. - 2. mjesto
NAJBOLJI IZ RAZREDA ŠTENADI - BEST BABY OF THE YEAR
1. mjesto
NAJUSPJEŠNIJI IZLOŽBENI MUŽJAK - BEST MALE OF THE YEAR
NAJUSPJEŠNIJA IZLOŽBENA ŽENKA - BEST FEMALE OF THE YEAR

Napomena:

Nagrade se preuzimaju na specijalnoj izložbi bichona u Varaždinu ili prema dogovoru na drugim događanjima. Nagrade se ne šalju poštom na adresu člana.